Over ons

The Pioneers is ontstaan vanuit de reispassie van Gudrun, Helen, Rik en Brent. Vier moderne avonturiers die hun ervaringen en voor-het-eerst momenten graag met actieve reizigers willen delen. Een dreamteam in de breedste zin van het woord.

― Brent, Bezieler Pioneers

Brent D'Hooge

Brent D'Hooge (35) creëerde Xplore the North vanuit zijn grote passie voor het noorderlicht. Geen winter gaat voorbij of Brent vliegt tot ver boven de Poolcirkel om het Hoge Noorden te exploreren en het reeds unieke reisaanbod verder te optimaliseren. Met Xplore the North brengt hij “the very best of” Lapland.

Meer over Brent & Xplore the North

Rik Van Belle

Rik Van Belle (47) is al meer dan 20 jaar verslingerd aan de landschappen en mensen in de Himalaya. Zijn passie voerde hem naar afgelegen boeddhistische kloosters en desolate hoogvalleien, maar ook naar bruisende steden en kleurrijke festivals. Hij richtte MyHimalaya op in de hoop dat het ook YourHimalaya kan worden.

Meer over Rik & MyHimalaya

Helen De Meyer

Helen De Meyer (29) is wereldburger in hart en nieren. Ze verkende van jongs af aan alle continenten maar verloor haar hart in Zuid-Amerika. Met Atacama toont ze ‘de Andes en Patagonië ‘all the way’, langs kleurrijke indianenmarkten, ruige berglandschappen, of bij een goed glas Malbec op de desolate vlaktes. Haar drijfveer? Jou ontroeren met het échte Zuid-Amerika in al zijn facetten.

Meer over Helen & Atacama

Gudrun Van den Branden

Gudrun Van den Branden (28) raakte al jaren geleden verknocht aan het hoge noorden, en vond in Wild Alaska het summum. De perfecte combinatie van weidse natuur, rijk dierenleven en een streepje cultuur maakt dit voor haar tot zoveel meer dan een once-in-a-lifetime bestemming. Ze helpt je met plezier alle facetten van deze laatste grote wildernis ontdekken, van indianendorpjes tot microbrouwerijen, of via een historische goudmijn naar het heerlijkste zalmrestaurant.

Meer over Gudrun & Wild Alaska

Likeminded? Join The Pioneers.
Deel jouw foto's en avonturen via #jointhepioneers